Vacature Office- en facilitair medewerker (24 uur)

Vacature LIVP_AVPL

Ben jij die nieuwe collega die ons in het hart van onze organisatie komt ondersteunen?

Wij zijn het Landelijk Instituut Vertrouwenspersonen (LIVP) en leiden mensen op tot professionele vertrouwenspersonen. Daarnaast ondersteunen wij organisaties bij sociale veiligheid en integriteit op de werkvloer, en bieden daar diverse diensten voor aan.

Takenpakket
Als onze nieuwe office- en facilitair medewerker kom je in een dynamische organisatie terecht. Geen dag is hetzelfde, behalve dan dat jij achter de schermen een belangrijke en ondersteunende rol hebt bij het reilen en zeilen van onze organisatie.

Je wisselt administratieve kantoorwerkzaamheden moeiteloos af met praktische, facilitaire werkzaamheden. Dus het ene moment regel je de lunch voor trainers en cursisten, vul je de koffiebonen bij, doe je boodschappen en breng je postpakketten weg. Het andere moment zit je achter je beeldscherm agenda’s, mailboxen en Excel-voorraadlijsten van cursusmateriaal bij te werken en telefoon te beantwoorden.

Je bent het aanspreekpunt voor trainers en cursisten, zorgt dat zij op tijd hun syllabi krijgen, coördineert de schoonmaak van de trainingsruimtes, verwerkt aanmeldingen voor opleidingen en bijscholingen en je dekt onze lunchtafel waar we tussen de middag gezamenlijk met alle collega’s lunchen en kletsen.

Dit alles, en eigenlijk nog veel meer, doe je in nauwe samenwerking met een van onze huidige collega’s.

Kortom, je bent echt een ondersteunende, accurate duizendpoot. Je beheerst de Nederlandse taal, bent klantvriendelijk en organisatorisch en communicatief sterk.

Praktische zaken
We vinden het vooral belangrijk dat onze nieuwe collega een enthousiaste en vrolijke aanpakker is, hoewel werkervaring als kantoor- en facilitair medewerker (of een soortgelijke functie) echt een pre is, net als een opleiding op het gebied van officemanagement (of een soortgelijke opleiding).

We zoeken iemand die ons 24 uur per week (verspreid over drie dagen, sowieso de woensdag) in ons prachtige kantoorpand in Amersfoort komt ondersteunen en versterken, in loondienst of als zzp’er. Het aantal uren is eventueel uit te breiden.

Salarisindicatie op basis van loondienst: € 2.250 – € 2.500 euro bruto en op basis van 40 uren, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Als je meer wilt weten bel 033-2094000 en vraag naar Leslie la Croix of mail naar leslie@livp.nl.